Upoznaj Hrvatsku osobno - Teslin priručnik za hodače


Knjiga još nije otisnuta, no možete je nabaviti u pretprodaji za senzacionalnih :) 100 kuna. Time ćete mi direktno pomoći u trošku tiskanja knjige, što je velika stavka, i time mi pomoći da nastavim izdavati kvalitetno, ali nadasve RARITETNO štivo. Hvala vam na pomoći!

Knjigu možete kupiti uplatom spomenutih 100 kn na žiro račun HR1223400091160519653, Tesla Creative, Trnsko 33 b. U opisu plaćanja napišite CLDT knjiga, vaše ime i prezime (ukoliko je drugačije od vl. računa s kojeg je uplaćen), adresu i mail. Račun stiže mailom.

A što reći o knjizi. I ja trebam osjećaj sigurnosti, tuđe znanje i savjete kada se spremam na stazu kojom još nisam hodao. Hodajući Hrvatskom to nisam imao, ali sam zato bilježio svaki svoj korak i na temelju iskustva i konkretnog znanja s terena napisao ovaj priručnik za hodače koji će budućim thru hikerima na Croatian Long Distance Trailu, ali i onima koji samo traže ohrabrenje ili pregršt informacija za druge hodnje, biti od velike pomoći. Svaki svjetski trail ima svoj priručnik. Ima ga i Croatian Long Distance Trail. Taj je projekt pomno isplaniran, održiv i usmjeren na hodača, pa prema tome, prvi je korak da se tom hodaču osigura kvalitetna knjiga koja će ga osokoliti na avanturu.

Tiskana knjiga (Hrvatski) – 100 kn + poštarina
E-knjiga (Hrvatski/English) – trenutno nije u prodaji

Barinški epitaf - Priča s Pacific Crest Traila


Ovo je moj prvijenac na koji sam izuzetno ponosan. Knjigu sam financirao putem crowdfunding kampanje, a po izlaženju sam proputovao cijelu Hrvatsku kako bih je predstavio čitateljima. Prva je naklada gotovo rasprodana, pa požurite nabavit svoj primjerak.

Želite li kupiti e-knjigu Barinški epitaf - Priča s Pacific Crest Traila kontaktirajte me na e-mail horvatinjos@gmail.com.

Tiskana knjiga (Hrvatski) – 130 kn + poštarina
E-knjiga (Hrvatski/English) – 65 kn