Upoznaj Hrvatsku osobno - Teslin priručnik za hodače


Knjigu možete kupiti tako da mi se javite na mail i dobiti ćete daljnja uputstva :)

A što reći o knjizi. I ja trebam osjećaj sigurnosti, tuđe znanje i savjete kada se spremam na stazu kojom još nisam hodao. Hodajući Hrvatskom to nisam imao, ali sam zato bilježio svaki svoj korak i na temelju iskustva i konkretnog znanja s terena napisao ovaj priručnik za hodače koji će budućim thru hikerima na Croatian Long Distance Trailu, ali i onima koji samo traže ohrabrenje ili pregršt informacija za druge hodnje, biti od velike pomoći. Svaki svjetski trail ima svoj priručnik. Ima ga i Croatian Long Distance Trail. Taj je projekt pomno isplaniran, održiv i usmjeren na hodača, pa prema tome, prvi je korak da se tom hodaču osigura kvalitetna knjiga koja će ga osokoliti na avanturu.

Tiskana knjiga (Hrvatski) – 120 kn + poštarina
E-knjiga (Hrvatski/English) – trenutno nije u prodaji

Barinški epitaf - Priča s Pacific Crest Traila


Ovo je moj prvijenac na koji sam izuzetno ponosan. Knjigu sam financirao putem crowdfunding kampanje, a po izlaženju sam proputovao cijelu Hrvatsku kako bih je predstavio čitateljima. Prva je naklada gotovo rasprodana, pa požurite nabavit svoj primjerak.

Želite li kupiti e-knjigu Barinški epitaf - Priča s Pacific Crest Traila kontaktirajte me na e-mail horvatinjos@gmail.com.

Tiskana knjiga (Hrvatski) – 130 kn + poštarina
E-knjiga (Hrvatski/English) – 65 kn