Snimanje vaših avantura


Koliko vam se puta dogodilo da se vratite s planine ili iz neke druge avanture razočarani snimkama i fotografijama koje ste napravili? Bili ste umorni, energija je bila mala, ako ste što i snimili vas osobno nema na snimkama, bojite se nositi skupocjenu opremu u divljinu, ili je pak nemate...

Tesla Creative, odnosno moja malenkost vam jedini u Hrvatskoj omogućuje uslugu snimanja vaših avantura prateći vas duboko u divljinu.

Odlučite li se za uslugu snimanja vaše avanture pratit ću vas u korak gdje god naumili koračati, pecati, biciklirati, offroadirati, penjati se ili provoditi neki drugi vid aktivnog odmora.

Informiraniji će znati da sam 2016. godine prehodao glasoviti Pacific Crest Trail – 4300 km dugačak trail od meksičke do kanadske granice u SAD-u, te time postao prvi Hrvat što se drznuo to napraviti i svrstao se u svega 15% onih koji su te sezone to ostvarili. K tome, u suradnji s Udrugom Long Distance Trail Hrvatska sam trasirao, a 2018. i prehodao ono što je tada tek bila zamišljena ruta, te što smo nazvali Croatian Long Distance Trail.

Tim je činom – koračanjem 2266 km od Iloka do Prevlake – nastala prva dugoprugaška staza takve vrste na ovim područjima. Za vrijeme obje hodnje sam snimao kamerama i zabilježavao svaki korak, te tako razvio rijetku vještinu snimanja u dubokoj divljini, kada si posve iscrpljen. Tko je god hodao na duge staze poznat mu je osjećaj kada zbog umora ne možeš niti jesti.

Ipak, ta rijetka vještina se kod mene s vremenom razvijala i danas, nakon prehodanih preko 7000 km i snimljenih sati i sati materijala, te dva dokumentarna filma iza mene – mogu reći da sam osposobljen snimati vaše avanture i profesionalno, odnosno biti plaćen za taj posao.

Tih 7000 km u nogama vam zaista mogu garantirati da ću vas pratiti gdje god naumili ići, a ukoliko vam iskustvo boravka u prirodi nije jača strana pokoji savjet s moje strane neće izostati, a činjenica da sam uz vas može doprinijeti vašem osjećaju sigurnosti.

Oprema:

  • Lumix GH4 kamera
  • Objektivi 14-42 mm, 25 mm 1.4f
  • Gopro Black 4
  • Mavic Air dron
  • Gimbal Zhiyun