Majka svih putovanja/Tečaj hodanja


Nije se lako otisnuti u nepoznatu zemlju, štoviše, u divljinu te nepoznate zemlje na mjesec - dva i tumarati tim područjima. Znam to jer sam osobno prošao isti put. Hodajući Colorado Trailom domislio sam da organiziram tečajeve hodanja po Americi. Ljudima bih tako pružio mogućnost da iskuse samo najbolje od onoga što sam prošao, a u intenzivnom periodu od 15 dana. 

Tečaj koji će osposobiti pojedince ili grupe ljude da se spremniji otisnu na svoje avanture. Oprema, psihološke pripreme, fizička sprema, taktika hodanja, preveniranje ozljeda, borba sa samim sobom, motivacija, borba s vremenskim neprilikama...i sve to u najdivnijem okruženju koje sam i sam prošao. Takvih tura nema u agencijama, a za prostore kojima ću polaznike provesti često ne znaju niti lokalni stanovnici. Dakle, najbolje od najboljeg.

Preko 7000 km u nogama je dovoljna brojka da vas uvjeri da sam zaista prava osoba koja će vas provesti mjestima koje ste do sada gledali samo na fotografijama. A nakon što završite ovaj tečaj, nakon što prođete Majku svih putovanja biti ćete spremniji da krenete na vlastite ture.